Het team

Team Pallas X
Het team Pallas X gelooft in betrokken ondernemen op basis van een plezierige samenwerking. We leggen een fundament vol vertrouwen, betrokkenheid, motivatie, en open en eerlijke communicatie. Samen laten we de onderneming groeien en zorgen we voor continuïteit en toekomstbestendigheid.

We beschikken over een zeer ruime ervaring in het bedrijfsleven en weten precies wat er speelt in het mkb. Bovendien hebben we een zeer uitgebreid netwerk tot onze beschikking, waardoor – indien nodig – veel specialistische kennis kan worden ingezet. Maak kennis met de drijvende krachten achter Pallas X: Louis Ploegmakers en Floris van Woerkom.

Together we grow!

Participatiemaatschappij-Pallas X-Louis-Ploegmakers

Louis Ploegmakers

Louis is een realistische en positieve ondernemer met uitgebreide internationale ervaring op marketing en sales. Na bij diverse grote bedrijven te hebben gewerkt (Nutricia, Philips, Daimler Chrysler), maakt hij de overstap naar DGA van Olyslager, leverancier van data voor de smeermiddelenindustrie.

Na ruim 10 jaar is dit bedrijf verkocht aan een private-equitybedrijf. Louis voelt dus als geen ander aan hoe het is om je bedrijf uit handen te geven met de wetenschap dat de continuïteit en het karakter behouden blijven.

Telefoon +31 6 22 77 81 34
Email lpl@pallasx.nl
Linkedin

Floris van Woerkom

Floris is een resultaatgedreven en motiverende finance manager/CFO. Hij heeft uitgebreide internationale ervaring in fast moving consumer goods, onder meer voor Unilever en Heineken.

Zijn kennis en kunde liggen op het gebied van strategie, acquisities, finance, IT en supplychain.

Als interimmer heeft Floris verschillende bedrijfstransformaties van familiebedrijven van dichtbij meegemaakt. Hij kan daarom zowel strategisch als hands-on meedenken over een duurzame toekomst. Floris is bovendien actief als commissaris bij onder meer een beursgenoteerd bedrijf.

Telefoon +31 6 55 82 87 41
Email fvw@pallasx.nl
Linkedin

Participatiemaatschappij-Pallas X-Floris-van-Woerkom