Altacel Packaging

Participatie in Altacel Packaging
Pallas X investeert sinds januari 2020 in Altacel Packaging uit Weesp, specialist op het gebied van bedrukte en onbedrukte folies voor verpakkingen. Pallas X zal als actieve investeerder samen met het directieteam inzetten op groei, duurzaamheid en innovatie.

Groeistrategie sluit naadloos aan
Naast de participatie in Altacel Packaging door Pallas X treedt ook Peter Huizing aan als managing director en aandeelhouder. Huizing werkte eerder bij FrieslandCampina, Heineken en Sodiaal. Alec Frijlink die al lange tijd verbonden is aan Altacel en verantwoordelijk is voor de groei in het verleden, zal als directeur en aandeelhouder aanblijven en helpen met de verdere groei van het bedrijf.

Pallas X, Huizing en Frijlink kiezen voor een groeistrategie waarbij de huidige strategie van Altacel blijft bestaan: het leveren van kwaliteit door het inzetten van innovaties waarin duurzaamheid centraal staat, klantgericht en geïnspireerd op de wensen van de consument. Ook zetten zij de huidige lange termijn relaties voort met onder andere personeel en afnemers

Lees meer over onze participatie op de website Verpakkingsmanagement.nl.

Bekijk de website van Alcatel Packaging.